American pancakes

Idag gjorde jag det sista på mitt kokboksuppslag!
Det blev ett 60tals-inspirerat uppslag med american pancakes i riktig diner-anda. Lite sådär överdrivet glatt med mitt glada ansikte i rubriken och ljusa pastellfärger för att få rätt stämning. I uppgiften ingick det att ha med ett frilagt färgjusterat foto (pannkakorna), skisser på processen som skulle färgläggas i photoshop, en perspektivskiss på något föremål som också skulle färgläggas i photoshop och sedan klistras in i ett foto (stekpannan). Jag är väldigt nöjd med slutresultatet och nu ska det bli spännande att se hur den blir tryckt!
 
Visualisering i 2D och 3D | | Kommentera

Markersuppgift

Innan helgen fick vi spontant en "liten" uppgift... Vi skulle klämma ur oss nio A4 med markersskisser som ska in idag. Förutom det har vi även vårat uppslag till kokboken som ska vara klart imorgon. Detta resulterade i att man fick försöka blanda helgtrevligheter och alla hjärtansdagfirande med plugg i form av skissning och photoshop.
I fredags hade vi tillexempel vin/skisskväll, även lite pianospelande på det, mycket trevligt minsann!
 
Nu blev jag iallafall äntligen klar med mina markersskisser och har precis skannat in bilderna för att maila iväg till läraren. Puh!
 
"tumnagelskisser" och två mer detaljerade skisser.
 
 
Bänkdiskmaskiner.
 
 
Olika former.
 
Exempel på byråer och två mer detaljerade.
 
 
 
Visualisering i 2D och 3D | | Kommentera

Sketchup

Igår och idag har vi lärt oss programmet sketchup! Det är ett enkelt 3D-program där man snabbt kan skissa upp vad man vill visualisera. Jag har aldrig använt detta program förut så för mig var det inte så jätteenkelt till en början, men det gick väldigt fort att lära sig och det visade sig vara riktigt kul! Vi fick i uppgift att skissa upp våran lägenhet, sååå välkommen hem till mig!
 
 
 
 
Visualisering i 2D och 3D | | Kommentera
Upp